Drone Racing

Stichting DronEvents is opgericht om drone gebruikers te ondersteunen hun sport en hobby uit te voeren, om dit te realiseren bieden wij een betaalbare manier om op verschillende locaties evenementen te organiseren waardoor deze mensen in aanraking komen met deze groeiende sport en de mogelijkheid hebben om dit op een veilige en verantwoordelijke manier te kunnen beoefenen. Mede dankzij onze meerdere succesvolle evenementen worden wij betrokken bij de organisatie van de nationale kampioenshappen en meerdere beurzen om deze spectaculaire sport te laten zien. Wilt u ook dat de beste piloten op uw beurs met 100 km/h door spectaculaire tracks komen vliegen en dat uw publiek live mee kan kijken door de bril van de piloot?

Graag bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden om uw evenement te voorzien van een unieke en spectaculaire attractie!

Workshops

Dankzij onze jarenlange ervaring met drones kunnen wij u van A tot Z uitleggen en instrueren hoe deze gebouwd, onderhouden en ingesteld moeten worden. Voor zowel beginners als voor gevorderden, als het nu gaat om bouwen of vliegen wij kunnen het u leren in verschillende workshops. We kunnen met onze gestabiliseerde drones ervoor zorgen dat u binnen enkele minuten rondjes vliegt en dat u dankzij de ingebouwde camera meteen de overstap kunt maken naar het FPV vliegen waardoor u binnen een mum van tijd een parcours weet af te leggen. Graag bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden om uw evenement aan te vullen met interessante en leerzame workshops voor zowel jong als oud.

 

Events

Stichting DronEvents organiseert jaarlijks meerdere evenementen waardoor wij veel ervaring hebben met het opzetten, promoten en presenteren van alles wat te maken heeft met drones. Elk jaar zijn wij aanwezig op meerdere beurzen waar wij demo’s verzorgen wat zorgt voor een unieke ervaring voor het publiek en tevens een unieke groep jonge bezoekers aanspreekt om deze beurzen te komen bezoeken.  Naast beurzen organiseren wij ieder jaar meerdere races waaronder het Open Noord Nederlands Kampioenshap drone racen wat afgelopen keer erg veel aandacht kreeg van media een publiek. Doordat DronEvents een goede reputatie heeft komen er piloten van uit heel het land naar onze evenementen.

 

Deze reputatie heeft ernaar geleid dat wij in 2018 meerdere races gaan organiseren voor het Nationale kampioenshap van de KNVvL.  Naast het nationale kampioenshap maken wij dit jaar ook de stap naar de internationale race evenementen door een IDRA challengers cup te organiseren, dit zal de enigste stop zijn in west Europa voor deze serie wat zal zorgen voor een groot internationaal veld van piloten.  Om dit soort evenementen mogelijk te maken bieden wij onze diensten vanuit stichting DronEvents aan om andere evenementen een betrouwbare en betaalbare mogelijkheid te geven drone gerelateerde evenementen te kunnen realiseren en tegelijkertijd de dronerace sport en hobby te ondersteunen.

 

Live Streaming

In samenwerking met onze partners kunnen wij u voorzien van een compleet verzorgde live streaming voor uw evenement op alle gewenste socialmedia kanalen. Dit is mogelijk in combinatie met live beelden van de racedrone camera’s in samen werking met omgeving camera’s die samen uw evenement op een unieke manier in beeld kunnen brengen voor publiek ter plekken of op afstand.  Doordat we deze stream lokaal te gebruiken is het mogelijk om grote hoeveelheden publiek te betrekken bij de activiteiten op uw evenement waardoor ze niks zullen missen.  Door het koppelen van onze schermen en beamers zal het publiek alles duidelijk kunnen volgen. Graag bespreken we met u de mogelijkheden voor uw evenement.

Live Registratie

Doordat onze ontvangers alles direct opnemen is het mogelijk om achteraf een compilatie te maken van uw evenement door de ogen van de drones.  Dit kan een mooi beeld geven van progressie of zorgen voor mooie herinneringen voor deelnemers om met hun vrienden te delen op bijvoorbeeld sociaal media wat kan zorgen voor extra exposure.  Ook is het mogelijk om met omgeving camera’s andere aspecten van uw evenement vast te leggen waarmee een mooie aftermovie gemaakt zou kunnen worden.  Graag bespreken we met uw de mogelijkheden.

 Time Tracking

Dankzij onze moderne time tracking kunnen wij nauwkeurig elke race organiseren met wel 8 piloten te gelijk.

Dankzij dit systeem bieden wij vele opties zoals splittijden, speedtraps en livestreaming van de time tracking voor het publiek en de piloten.