Trainingsdag

Op zondag 4 februari zal de 3e trainingsdag door ons worden georganiseerd in de Eurohallen in Zuidbroek. De toegang voor deelname is €5 euro. Er is ruimte voor totaal 16 deelnemers zodat er veel gevlogen kan worden. Tevens zal er time tracking aanwezig zijn zodat we de snelste rondes kunnen timen!

Piloten

Tijdens deze trainingsdag zullen we er voor zorgen dat iedereen vaak kan vliegen want vliegen is ons doel. We zullen in groepjes van 4 man vliegen. Voor de piloten er zijn ontvangers beschikbaar welke het gehele veld goed kunnen ontvangen zonder grote storingen. Laatstgenoemde is natuurlijk afhankelijk van de instellingen van mede piloten, lees hiervoor de regels aandachtig door.

Je bent welkom om je hobbyspullen mee te nemen, je mag gerust de gehele dag gaan zitten solderen en gezellig bijkletsen met de rest van de piloten.

Toegang is van 10:00 tot 16:30uur. Er is op deze dagen voldoende eten te krijgen bij de diverse stands, ook is de grote hal tijdens de rommelmarkt zondagen normaliter verwarmd!

Regels

Ook bij de oefendagen horen regels. Deze zijn in principe gelijk aan de races die wij organiseren wat betekent dat je vliegt met een CE goedgekeurde VTX zoals de ImmersionRC Tramp of TBS Unify, niet mag inpluggen in de pits enz enz. Alle regels die van toepassing zijn kun je in ons reglement vinden -> HIERO

Bezoekers

Je bent tevens altijd welkom om een keer te komen kijken, de kosten van de entree van het gebouw bedragen €2,50 waarmee je ook toegang hebt tot de rommelmarkt welke ook gehouden wordt tijdens deze dagen.

Inschrijven

Inschrijven kan via de volgende link: Inschrijvingen gaan open op 29 januari om 20:00 uur Klik hier.

Help ik heb een vraag

Aarzel niet! Stel je vraag via de contact pagina zodat wij je snel te woord kunnen staan. We reageren doorgaans binnen 24 uur.

Categorieën: Events